28.1.13

Δημοσιογραφία της κολεγιάς


Αν περιμένεις μόνο φιλότιμο από τον Κατσουράνη, έχεις πρόβλημα...

Διαχωρίζεις από ένα αγωνιστικό ομαδικό ναυάγιο έναν παίκτη από τον οποίο περίμεναν άμεση βοήθεια. Προτάσσεις μάλιστα ως προσόν το φιλότιμό του. Ε, αυτό πάει πολύ. Λες και ο Λόρενς, ο Κωνσταντινίδης, ο Κατσικάς, ο "Σάλπι", ο Σταφυλίδης -που ανήκει και αλλού- δεν προσπαθούσαν ή δεν αγωνίζονταν με πάθος.


Το απόσπασμα του ρεπορτάζ  ΠΑΟΚ - Ξάνθη στο gazzetta.gr. Η αβάντα κάτι παραπάνω από εμφανής. 

Άλλο το πάθος και το φρόνημα και άλλο τι ομάδα έχεις και τι δύνασαι να βγάλεις στο γήπεδο ποδοσφαιρικά. Ο Κατσουράνης πέρα από ορισμένες 45άρες μπαλιές και κάποιες προωθήσεις δεν έδωσε τίποτα στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη.


Κάτι πονηριές όταν πήγε με το κεφάλι να τσιμπήσει την μπάλα από τα χέρια του Λοντίγκιν, και τότε που σφάδαζε στις κλοτσιές των Ντιέ και του Μαρίν τού έδωσαν δυο-τρία εντυπωσιακά κοντινά πλάνα από τη Nova στους δέκτες μας.  




Έξυπνος και επικοινωνιακός ο Κατσουράνης, καταφέρνει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα του όμως;


Καλές οι διακρίσεις ενός παίκτη όπως και οι ικανότητές του. Αν υπάρχει όμως και ένα support team που σε "παίζει" στα καλά σου, σε κρύβει στ' άσχημά σου και σε προκρίνει στα μέτριά σου, πάντα θα πηγαίνεις σε ομάδα που θα 'χει χρήμα να σε πληρώνει καλά.

Αν κάπου μπορεί να βοηθήσει ο Πατρινός είναι στο σκοράρισμα, σε στημένα π.χ., όπως έκανε στον ΠΑΟ του Τεν Κάτε στην αρχή της χρονιάς του νταμπλ, όταν σκόραρε σερί, προτού αναλάβει τη δουλειά ο Σισέ. Στα χαφ δεν στέκεται και στην άμυνα είναι πολυτέλεια. Αλλά ο Ρώσος να 'ναι καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου